Încă un tenismen acuză că Simona Halep și cei 5 sportivi de la Adelaide sunt favorizați: "Toată lumea e nervoasă"

Încă un tenismen acuză că Simona Halep și cei 5 sportivi de la Adelaide sunt favorizați: "Toată lumea e nervoasă"

Tenismenul austriac Philipp Oswald s-a arătat nemulțumit de condițiile pe care Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovici, Rafael Nadal și Dominic Thiem le au în carantina de la Adelaide.

Oswald, aflat pe locul 42 în clasamentul ATP la dublu, spune că nu este normal că organizatorii să le ofere condiții mai bune sportivilor de top de la Adelaide.

De asemenea, el a spus că toți sportivii de la Melbourne sunt nemulțumiți de această situație.

"Jucătorii de top sunt tratați întotdeauna mai bine pentru că aduc bani. Circuitul se bazează pe ei. Nu stă nimeni să se întrebe de ce sunt lăsați să joace sau să se antreneze pe terenurile centrale. Dar acum se pot antrena mai mult și asta nu este corect.

ADVERTISING

Acolo, la Adelaide, sunt condiții mult mai bune. Au voie cu mai mulți oameni în staff, pot lua și câte zece. Au sala de forțe în hotel. Toată lumea e nervoasă", a spus Philipp Oswald, conform Tennis Net.

Simona Halep este carantinata la Adelaide, alături de Naomi Osaka, Serena Williams, Novak Djokovici, Rafael Nadal și Dominic Thiem.

Aici, restricțiile sunt mai puține decât la Melbourne, unde se află restul sportivilor. Iar 72 dintre sportivii de la Melbourne se află în carantină totală și nu pot ieși deloc din hotel timp de 14 zile, în timp ce ceilalți pot merge doar să se antreneze.

ADVERTISING

Drept urmare, multe voci din lumea tenisului au susținut că cei 6 sportivi de la Adelaide, printre care se afla și Simona Halep, sunt favorizați.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!