Încă o victorie pentru Ianis Hagi la Rangers. Ce realizări a avut în cele 82 de minute în care a evoluat

Încă o victorie pentru Ianis Hagi la Rangers. Ce realizări a avut în cele 82 de minute în care a evoluat

Ianis Hagi a mai bifat o victorie în tricoul celor de la Glasgow Rangers, după un joc în care din nou românul de 22 de ani a fost titular în trupa lui Steven Gerrard.

Rangers s-a impus cu 2-1 în deplasarea la Aberdeen, goluri marcate de Morelos o dublă, respectiv Kennedy golul de onoare pentru gazde în minutul 67.

ADVERTISING

Aberdeen a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Hedges din minutul 26, iar două minute mai târziu, Tavernier rata un penalti pentru Rangers. Morelos a rezolvat meciul prin golurile sale marcate în minutele 32 și 50.

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor

Hagi a fost titular la oaspeți, a jucat 82 de minute, dar nu a fost implicat în niciuna dintre reușitele lui Morelos și nu a ieșit în evidență, jucând șters. Mijlocașul român a fost singurul jucător schimbat de Steven Gerrard. El rămâne cu cele 4 goluri și nouă assisturi din acest sezon, pentru trupa din Glasgow.

ADVERTISING

Rangers e lideră în Scoția cu 65 de puncte, neînvinsă în acest sezon, cu 21 de victorii și 2 egaluri, la mare distanță de Celtic, cu doar 43 de lungimi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum arată sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi

Reacția la cald a lui Marius Șumudică după ce a fost îndepărtat de la Gaziantep

Once a loser în America, nu mai ai cale de întoarcere. Cum a ajuns Trump în câteva ore nomina odiosa, de care se leapădă toți și unde e capcana pentru democrați - Interviu video

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!