Încă o retragere importantă de la US Open

Încă o retragere importantă de la US Open

Turneul de Mare Șlem de la US Open a mai suferit o pierdere importantă în ceea ce privește lipsa unui mare jucător, după ce și Simona Halep anunțase anterior că nu va face deplasarea la Flushing Meadows.

Tenismenul australian Nick Kyrgios, 40 ATP, nu va face deplasarea în SUA pentru acest mare turneu, din cauza riscurilor prea mari legate de pandemia de coronavirus.

Turneul ar trebui să aibă loc la New York între 31 august și 13 septembrie, dar rebelul jucător de la Antipozi a decis să spună pas: "Nu voi juca în acest an la turneul de Grand Slam de la US Open. Mă doare acest lucru, dar am luat această decizie pentru oameni, pentru mine, pentru australienii mei, pentru americanii care şi-au pierdut viaţa în lupta cu acest virus ucigaș, pentru voi toţi", a spus Kyrgios cu ajutorul unei rețele de socializare.

ADVERTISING

Jucătorul australian a ținut să facă un apel și către colegii sai de circuit: "Trebuie să vă gândiţi şi la alţii. Virusul acesta nu se îngrijorează de clasamentul vostru sau de banii voştri din cont, fiţi responsabili. Acestor jucători le doresc noroc. Jucaţi pe riscul vostru şi asta nu mai este problema mea de acum".

ADVERTISING

Citește și:

Două românce vor evolua duminică pe tabloul de la Palermo

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!