Două românce vor evolua duminică pe tabloul de la Palermo

Două românce vor evolua duminică pe tabloul de la Palermo

Două tenismene din România sunt calificate pentru duminică în al doilea tur al calificărilor de la turneul WTA de la Palermo, Italia, turneu unde ar fi trebuit să participe și Simona Halep.

Cele două sportive din țara noastră au trecut de prima rundă din calificări și duminică vor evolua în faza secundă. E vorba de Laura Paar, 203 WTA, care a trecut sâmbătă de Bibiane Schoofs din Olanda, 186 în lume, scor 6-2, 1-6, 6-2 și de Gabi Ruse, 176 mondial, care a învins-o pe Dalila Spiteri, Italia, 640 WTA, wild-card, scor 7-5, 6-2.

ADVERTISING

Ruse o va întâlni în turul secund pe Kaja Juvan, Slovenia, 121 WTA, meci care începe duminică de la 20.00, în timp ce Paar va da piept cu Bolsova Zaidonov, Spania, origini din Republica Moldova, 102 WTA, tot azi, de la 21.30.

Amintim că pe tabloul principal avem deja trei românce calificate, Patricia Țig, Irina Begu și Sorana Cîrstea, iar cele trei și-au aflat deja primele adversare din turul I:

Tenismenele române și-au aflat adversarele de la Palermo

Gabriela Ruse şi Laura Paar şi-au asigurat fiecare 758 de euro şi 10 puncte WTA. Croata Petra Martici este principala favorită a competiţiei dotată cu premii totale de 163.103 euro, prima care se desfăşoară în circuitul WTA după întreruperea sezonului în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!