Încă o ofertă pentru transferul lui Adrian Mazilu: Anunțul conducerii Farului

Încă o ofertă pentru transferul lui Adrian Mazilu: Anunțul conducerii Farului

Farul anunță că a primit încă o ofertă de transfer pentru Adrian Mazilu (17 ani), puștiul-minune despre care presa internațională a scris că s-a înțeles cu englezii de la Brighton.

Prin vocea lui Gică Popescu, președintele clubului, Farul a confirmat oferta de la Brighton, însă a dezvăluit că încă un club a intrat în negocieri. „Baciul” a spus că Farul n-a ajuns la nicio înțelegere cu niciunul dintre cluburile care îl vor pe Mazilu.

„Ne-am dori ca Mazilu să plece, dar nu e nimic concret. Am avut două oferte săptămâna trecută, nu ne-am înțeles. Cei de la Brighton au făcut una dintre oferte.

ADVERTISING

Dorința lui e să facă performanță, inclusiv la noi, să joace în grupele cupelor europene. Are timp să plece în afară. Prețul e cel pe care îl dă clubul, degeaba cerem noi zeci de milioane dacă ei ne dau 2-3″, a spus Gică Popescu după Farul - Sheriff 1-0, conform as.ro.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat în urmă cu câteva zile că Farul și Brighton au o înțelegere pentru transferul lui Adrian Mazilu în 2024.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇