Gică Hagi reacționează după victoria Farului cu Sheriff: "Noroc, noi? Trebuia să fie 2, 3-0!"

Gică Hagi reacționează după victoria Farului cu Sheriff: "Noroc, noi? Trebuia să fie 2, 3-0!"

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic al Farului, a reacționat după victoria contra lui Sheriff din manșa tur a primului tur preliminar din Liga Campionilor.

„Regele” nu consideră că Farul a avut noroc în repriza a doua, ci a spus că moldovenii de la Sheriff au avut noroc pentru că trebuia să fie 2 sau 3-0 la ocaziile pe care constănțenii le-au avut în prima repriză, mai ales cea a lui Adrian Mazilu.

Hagi s-a declarat, totuși, mulțumit de victoria obținută de elevii săi împotriva lui Sheriff Tiraspol pe teren propriu.

ADVERTISING

"Ştiam că aveam un adversar foarte bun, cu experienţă mai multă decât noi, multe titluri interne, a jucat şi în Europa. Noi, cu problemele noastre, dar uşor-uşor prindem intensitate şi începem să jucăm din ce în ce mai bine.

Ştiam că ei folosesc mai multe sisteme. Nu e o surpriză. Ştiam toate datele despre echipă. Calitatea jucătorilor a ieşit la un moment dat la iveală. Orice jucător care a câştigat campionatul a jucat bine. Se formează iar grupul, încet-încet.

(n.r. dacă a avut Farul noroc) Noi? Trebuia să fie 2 sau 3-0. Ei au avut noroc, nu noi. Noi am avut ocaziile foarte clare, cu portarul. La noi în play-off erau aceleaşi meciuri. Noi trebuie să redobândim ritmul din sezonul trecut.

ADVERTISING

Cei care au jucat azi rămân la Constanţa. Ceilalţi merg la Hermannstadt. Mergem să ne luptăm, să câştigăm. O să luptăm de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului", a spus Gică Hagi, conform Orange Sport.

Returul, Sheriff - Farul, se joacă la Tiraspol pe 18 iulie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!