Variantă low-cost la Vlad Chiricheș: FCSB l-a adus din Superligă

Variantă low-cost la Vlad Chiricheș: FCSB l-a adus din Superligă

FCSB a găsit o variantă low-cost pentru Vlad Chiricheș, în cazul în care transferul fundașului central nu se realizează.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că are deja în curte varianta low-cost de fundaș central care să completeze lotul.

Este vorba despre Mihai Lixandru (22 de ani), fotbalist revenit la FCSB din împrumutul de la CS Mioveni în Superligă, echipă cu care a retrogradat în Liga 2. Lixandru s-a pregătit sub comanda cuplului Pintilii-Charalambous în cantonamentul din Olanda și FCSB e gata să-l țină în lot.

ADVERTISING

"Ei îmi spun că fundașul central de la Botoșani, Haruț, a fost foarte bun. În plus, l-am luat pe ăla de la echipa națională de tineret, el e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Cum îl cheamă… Lixandru. Cică la Lignitul Oltenia (n.r. – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu) a jucat fundaș central. Posibil să mai luăm un fundaș central, nu pot să zic nu", a spus Gigi Becali, conform DigiSport.

Mihai Lixandru a făcut parte din lotul naționalei României U21 la Campionatul European de tineret găzduit de România și Georgia.

ADVERTISING

Sezonul trecut, Mihai Lixandru a jucat 34 de meciuri în toate competițiile sezonului la CS Mioveni, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!