Marius Lăcătuș știe de ce FCSB nu ar fi trebuit "să se mai întoarcă vreodată" pe stadionul Steaua: "Nu e normal"

Marius Lăcătuș știe de ce FCSB nu ar fi trebuit "să se mai întoarcă vreodată" pe stadionul Steaua: "Nu e normal"

Marius Lăcătuș (59 de ani) a dezvăluit motivul pentru care FCSB „nu era normal să se mai întoarcă vreodată” să joace pe stadionul Steaua.

FCSB a primit acces pentru a juca pe stadionul Steaua după ce Ministrul Apărării și-a dat acordul, în urma solicitării echipei lui Gigi Becali. Marius Lăcătuș a reacționat și a spus de ce nu ar fi trebuie ca FCSB să fie reprimită pe stadion pentru că „nu e normal”

„Prin comportamentul pe care l-a avut Becali când a plecat din Ghencea, nu era normal ca el să se mai întoarcă vreodată acolo. Investițiile pe care le-a făcut, le-a luat înapoi. A luat până și tribunele de la terenul echipei a doua. Nu știu ce investiții de milioane a făcut el.

ADVERTISING

Taxe și impozite pătim cu toții. Avem un prim-ministru serios, care se ține de cuvânt. S-a ținut de cuvând după ce i-a promis lui Becali. Să sperăm că se va ține de cuvânt și în legătură cu celelalte lucruri pe care trebuia să le facă. Cred că sunt multe alte lucruri mai importante decât stadionul Ghencea”, a spus Marius Lăcătuș la DigiSport.

FCSB va juca meciul cu Dinamo, programat pe 22 iulie în noul sezon de Superliga, pe stadionul Steaua.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!