Gică Hagi, decizie surprinzătoare la Farul: Anunț oficial

Gică Hagi, decizie surprinzătoare la Farul: Anunț oficial

Farul Constanța a anuțat o decizie foarte importantă pentru club, sâmbătă, în plină pregătire pentru noul sezon din Superliga României.

Prin intermediul unui comunicat oficial, Farul Constanța a anunțat că echipa secundă a clubului, Farul 2, nu va mai participa în ediție 2023/2024 a Ligii 3.

Clubul patronat de Gică Hagi a motivat decizia prin faptul că "e nevoie de un lot numeros" pentru că prima echipă va fi angrenată în trei competiții sezonul viitor, campionat, Cupa României și preliminariile cupelor europene. Astfel, Gică Hagi ar urma ca o parte dintre jucătorii care evoluau în Liga a 3-a pentru Farul II să fie folosiți de Gică Hagi la meciurile campioanei României.

ADVERTISING

„Echipa secundă a clubului, Farul II, nu va mai participa în ediția 2023-2024 din Liga a 3-a. Decizia a fost luată în urma programului foarte încărcat pe care echipa de seniori a clubului îl va avea în noul sezon.

Astfel, campioana României va fi angrenată în trei competiții în sezonul 2023-2024, campionat, cupe europene si Cupa României, iar pentru acest lucru este necesar un lot numeros, din care vor putea face parte și actuali jucători ai echipei secunde”, a transmis Farul Constanța pe pagina oficială a clubului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marco Borgnino (25 de ani/ Argentina), Amine Benchaib (25 de ani/ Belgia), Rivaldino (28 de ani/ Brazilia), Diogo Queiros (24 de ani/ Portugalia), Nicolae Carnat (25 de ani/ România), Fabio Vianna (24 de ani/ Portugalia), Zorhan Bassong (24 de ani/ Canada), Ionuț Vînă (28 de ani/ România) și Damien Dussaut (28 de ani/ Franța) sunt jucătorii transferați de Farul în această vară.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!