Gică Hagi s-a împăcat cu Edi Iordănescu, după ce Ianis a fost convocat la echipa națională: Ce i-a transmis selecționerul

Gică Hagi s-a împăcat cu Edi Iordănescu, după ce Ianis a fost convocat la echipa națională: Ce i-a transmis selecționerul

Gică Hagi a revenit la sentimente mai bune față de selecționerul Edi Iordănescu, după ce fiul său a fost convocat din nou la naționala României.

Edi Iordănescu a dezvăluit că a fost sunat de Gică Hagi după acțiunea din luna iunie, iar cei doi s-au împăcat. Totuși, Iordănescu spune că i-a transmis lui Hagi că nu consideră că a greșit când nu l-a convocat pe Ianis în luna martie.

"Am vorbit cu el acum câteva zile. El a fost cel care m-a apelat. E adevărat că era o perioadă destul de mare de timp de când nu vorbisem. Nu cred că asta a influențat supărarea lui Gică. I-am spus că îmi asum tot ce am făcut și că eu consider că decizia pe care am luat-o a fost ok. Noi avem nevoie de susținerea și încrederea lui Gică Hagi. Faptul că Gică se supără pe un moment sau o decizie, eu nu am cum să influențez și nici nu îmi doresc asta", a spus Edi Iordănescu la ProSport Live.

ADVERTISING

De asemenea, Iordănescu a mai spus că nimeni nu-i poate influența convocările.

"Vă spun cu toată puterea că deciziile îmi aparțin total! Poate să spună și tatăl meu ce vrea, și mama, că eu tot fac ce vreau. Să fiți foarte conștienți că mi-am asumat orice când nu l-am convocat pe Ianis și mi-am asumat un astfel de scenariu. Dacă dau timpul înapoi, iau exact aceeași decizie", a precizat Iordănescu.

Selecționerul a fost ținta criticilor lui Gică Hagi în luna martie, pentru că nu l-a convocat pe Ianis, dar apoi fiul "Regelui" a fost adus la națională în luna iunie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!