Farul a stabilit viitorul lui Denis Alibec: Anunțul conducerii

Farul a stabilit viitorul lui Denis Alibec: Anunțul conducerii

Farul a stabilit viitorul lui Denis Alibec (32 de ani), atacantul care a fost declarat jucătorul sezonului trecut în Superliga României.

Cu Denis Alibec în mare formă, Farul Constanța a câștigat titlul de campioană în Superligă și va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Rămâne de văzut, însă, ce se va întâmpla cu Denis Alibe, cel căruia Gică Hagi i-a promis că va pleca gratis în cazul unei oferte avantajoase pentru el.

Tibi Curt, președintele Farului, a vorbit despre viitorul lui Alibec și a spus, măcar pentru moment, Alibec va rămâne la Farul, dar "vedem ce se întâmplă", semn că în cazul unei oferte plecarea sa ar putea fi disputată. Dar, cel mai probabil, după preliminariile europene.

ADVERTISING

"Alibec rămâne la Farul și vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 iulie va începe demolarea stadionului și sperăm ca din toamnă să înceapă construcția la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion.

Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. Noi vrem să ne batem la campionat și la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, și vom continua astfel și pe mai departe”, a spus Tibi Curt, pentru Republicaonline.

ADVERTISING

Denis Alibec a marcat 14 goluri și a livrat opt pase de gol în 31 de meciuri jucate pentru Farul în toate competițiile sezonlui trecut.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!