Încă o grupare din Superligă se va muta pe o altă arenă din sezonul viitor

Încă o grupare din Superligă se va muta pe o altă arenă din sezonul viitor

O nouă echipă din primul eșalon al României va fi nevoită să își dispute meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor pe un alt stadion.

Din sezonul următor, FC Argeş va părăsi Complexul Sportiv „Nicolae Dobrin”. Fosta grupare a Gâscanului ia în calcul să se mute la Mioveni, la aproximativ 20 de kilometri distanţă. Informația a fost furnizată de către primarul din Mioveni: „Primarul Gentea, de la Piteşti, mi-a zis că vrea să vină cu echipa FC Argeş la Mioveni, însă trebuie să vedem ce şi cum, în ce condiţii. Am avut o discuţie cu dânsul! Ei şi-ar dori asta, dar s-au scumpit toate! Stadionul nostru are şi încălzire pentru gazon”, a spus primarul din Mioveni, Ion Georgescu, pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Lucrurile acestea se întâmplă întrucât arena din Trivale urmează să fie demolată pentru a face loc unei noi arene din Pitești, una la standarde foarte moderne.

Stadionul Nicolae Dobrin este construit încă din 1964. Viitorul stadion va purta, de asemenea, numele Nicolae Dobrin şi va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice.

Gruparea de la care tocmai a plecat antrenorul Marius Croitoru este pe penultimul loc în L1, cu 27 de puncte.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!