"Împăratul" Terim dezvăluie de ce l-a schimbat pe Moruțan după doar o repriză

"Împăratul" Terim dezvăluie de ce l-a schimbat pe Moruțan după doar o repriză

Fatih Terim, antrenorul formației Galatasaray, a explicat de ce l-a scos pe Olimpiu Moruțan la pauza meciului cu Trabzonspor, motiv pentru care a fost criticat intens de presa turcă.

Terim spune că și-a dorit să aibă un jucător mai defensiv, în condițiile în care Moruțan nu acoperea foarte bine spațiile.

"Am vrut să întăresc linia de mijloc. Morutan e bun cu mingea, dar sincer am vrut să întăresc compartimentul defensiv prin această schimbare. Altfel nu aș fi schimbat, echipa juca bine", a spus Fatih Terim într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Terim l-a scos pe Moruțan la pauza meciului, când Galatasaray conducea cu 2-1. Ulterior, meciul s-a terminat 2-2, iar presa turcă e de părere că schimbarea lui Moruțan a afectat jocul echipei.

"Milioane de oameni se întreabă și au curiozitatea de ce Terim l-a scos pe Moruțan? Soarta acestei partide a fost decisă de greșelile individuale și de alegerile lui Terim", a comentat jurnalistul Bulent Timurlenk de la publicația Sabah.

El a fost completat de un alt jurnalist al publicației, Erman Toroglu.

"Nu înțeleg de ce Terim l-a scos pe Morutan! El dădea viteză acțiunilor echipei și se descurca foarte bine cu mingea. Meciul a fost jucat de fotbaliști, dar a fost afectat de intervențiile antrenorilor", a notat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!