"Împăratul" Terim, criticat pentru decizia luată în cazul lui Moruțan: "Milioane de oameni se întreabă de ce a făcut asta"

"Împăratul" Terim, criticat pentru decizia luată în cazul lui Moruțan: "Milioane de oameni se întreabă de ce a făcut asta"

„Împăratul” Fatih Terim este criticat de presa din Turcia pentru o decizie luată în privința lui Olimpiu Moruțan la ultimul meci al lui Galatasaray.

Terim l-a scos pe Moruțan la pauza meciului, când Galatasaray conducea cu 2-1. Ulterior, meciul s-a terminat 2-2, iar presa turcă e de părere că schimbarea lui Moruțan a afectat jocul echipei.

"Milioane de oameni se întreabă și au curiozitatea de ce Terim l-a scos pe Moruțan? Soarta acestei partide a fost decisă de greșelile individuale și de alegerile lui Terim", a comentat jurnalistul Bulent Timurlenk de la publicația Sabah.

ADVERTISING

El a fost completat de un alt jurnalist al publicației, Erman Toroglu.

"Nu înțeleg de ce Terim l-a scos pe Morutan! El dădea viteză acțiunilor echipei și se descurca foarte bine cu mingea. Meciul a fost jucat de fotbaliști, dar a fost afectat de intervențiile antrenorilor", a notat acesta.

Alexandru Cicâldău a fost și el titular la Galatasaray, dar nu a avut mari realizări.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!