Ilie Năstase, acuze dure după ce Sorana Cîrstea a refuzat din nou să joace pentru România în FedCup

Ilie Năstase, acuze dure după ce Sorana Cîrstea a refuzat din nou să joace pentru România în FedCup

Fostul mare tenismen al României, primul lider mondial din clasamentul ATP, Ilie Năstase, a reacționat după ce a aflat că, din nou, Sorana Cîrstea nu dorește să evolueze în echipa României de FedCup.

Românca de 31 de ani, locul 27 WTA acum, nu va fi în lotul României pentru partida de baraj cu Polonia din 15-16 aprilie de la Radom, baraj pentru calificarea la turneul final al Bilie Jean King Cup din toamnă.

Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea la finalul anului 2018 din echipa de FedCup și l-a anunțat pe Horia Tecău, noul căpitan nejucător al nostru, că nu dorește să își revizuiască decizia.

ADVERTISING

Simona Halep revine în echipa de Fed Cup a României | Tenismenele chemate de Tecău pentru întâlnirea cu Polonia

”Asta e decizia ei! Eu niciodată nu am refuzat să joc pentru România și domnul Țiriac la fel. Eu aș juca pentru că e singura dată când poți juca pentru echipa națională. Când ești la individuale, nu joci pentru echipa națională.

Am făcut trei finale și la noi era dificil, pentru că la noi era challenge. Cel care câștiga cu un an înainte, stătea până jucam noi șapte meciuri, să jucăm cu ei în finală”, a declarat Năstase pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Am vorbit deja cu Sorana ! Ne-a urat succes tuturor doar că pentru ea, acest capitol de a juca în echipa națională, este un capitol închis”, a povestit Tecău, la puțin timp după ce a preluat funcția de căpitan nejucător al României, pentru ProSport.

France vs Romania | Fed Cup 2019 | Semi Final Highlights

În echipa României vor fi Simona Halep, Gabi Ruse, Irina Begu și Monica Niculescu, în timp ce pentru Polonia vor evolua Iga Swiatek (locul 2 WTA), Magda Linette (62 WTA), Magdalena Frech (88 WTA), Alicja Rosolska (66 WTA la dublu) şi Maja Chwalinska (257 WTA).

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!