Iga Swiatek, implicată într-o dispută politică la revenirea în țara natală

Iga Swiatek, implicată într-o dispută politică la revenirea în țara natală

Iga Swiatek este intens mediatizată după succesul de la Roland Garros, iar numele său este implicat inclusiv într-o dispută politică.

Unii politicieni din această țară s-au grăbit să își asume merite după victoria Igăi din finala de la Roland Garros. S-a dovedit însă că unii doar se laudă și că nu au făcut nimic pentru a o ajuta.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Spre exemplu, primarul localității Raszyn, în care locuiește Iga Swiatek, s-a lăudat că a ajutat-o cu burse pe noua campioană de la Roland Garros.

Totuși, jurnaliștii polonezi de la Sport.pl au dezvăluit că jucătoarea în vârstă de 19 ani nu a primit niciun ajutor financiar din partea autorităților.

De asemenea, vicepremierul polonez Jacek Sasin a scris pe Twitter, după succesul de la Paris, că un merit îl au și companiile Grupa Lotos și Totalizator Sportowy. Totuși, polonezii au remarcat că nici aceste companii nu au sprijinit-o în niciun fel pe Iga.

"Să asociezi succesul cu aceste companii este un abuz! Sponsorul principal al sportivei este Lexus. De asemenea, și Red Bull o sponsorizează", au comentat jurnaliștii polonezi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!