Presa din Austria, despre victoria cu România din Liga Națiunilor

Presa din Austria, despre victoria cu România din Liga Națiunilor

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa din Austria după succesul cu România, scor 1-0, din Liga Națiunilor.

Iată ce a scris presa din Austria:

Kurier: "România e o echipă care a avut doar doi jucători din campionatele de top ale Europei, dar joacă un fotbal plăcut și putea pune probleme Austriei, precum în duelul de la Klagenfurt. Încă de la început, Austria a pierdut prea multe mingi și a avut probleme deorece România profita de spațiile existente".

ORF: "În puținele situații de presiune ale românilor, portarul Pervan a intervenit la timp pentru a rezolva. A fost un meci de luptă și fizic din partea ambelor echipe, cu puține ocazii de poartă. Austriecii au reușit să marcheze un gol muncit și au câștigat meritat".

ADVERTISING

Sky Sport Austria: "Aceasta a fost revanșa după înfrângerea cu 3-2 de pe teren propriu și prima victorie pe terenul sfert-finalistei de la Cupa Mondială din 1994. Chiar dacă am fost echipa mai experimentată, am avut totuși ceva probleme cu echipa României la început".

Nachrichten: "Austria câștigă după un meci în care a avut răbdare. Noi am avut pentru prima dată în istorie 11 jucători din Bundesliga în echipa de start. Ca o comparație, România nu a avut niciunul".

Amintim că echipa României a fost învinsă de Austria cu 1-0 în Liga Națiunilor.

ADVERTISING

În clasament, România este pe locul 3, cu 4 puncte, cinci sub Austria și Norvegia. Irlanda de Nord e ultima, cu 1 punct.

Pentru echipa noastră urmează meciurile cu Norvegia, de pe 15 noiembrie, și Irlanda de Nord, de pe 18 noiembrie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇