Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe de presă (Video)

Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe de presă (Video)

Zlatan Ibrahimovic, marea vedetă a fotbalului suedez, a izbucnit în lacrimi, luni, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o cu ocazia revenirii în selecţionata ţării sale, după o absenţă de aproape cinci ani, informează Reuters.

Atacantul lui AC Milan, în vârstă de 39 ani, a asigurat că a devenit mai răbdător odată cu trecerea timpului. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât devin mai răbdător. Atât pe teren, cât şi în afara sa”, a afirmat Ibrahimovic, cu trei zile înaintea meciului pe care Suedia îl va disputa împotriva Georgiei, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

ADVERTISING

"Nu am venit aici pentru a avea propriul meu show. Nu sunt decât o piesă într-un puzzle, printre multe alte piese de puzzle", a subliniat el, adăugând apoi zâmbind: "Însă, dacă mă întrebaţi dacă sunt cel mai bun din lume...".

Ibrahimovic a revenit, câteva ore mai târziu, asupra acestui subiect, într-un interviu acordat postului de televiziune Fotbollskanalen. "Această perioadă m-a îndepărtat de familia mea şi nu a fost un lucru uşor. Atunci când ai doi copii care plâng de fiecare dată când pleci, este puţin dificil. Sunt om, chiar dacă sunt Superman", a spus fostul jucător al lui FC Barcelona şi Juventus Torino.

ADVERTISING

"Copiii mei sunt foarte mândri. Ei mi-au cerut să le aduc echipamentul echipei naţionale, aşa că voi face asta", a dezvăluit atacantul, autorul a 62 de goluri în 116 meciuri disputate pentru reprezentativa Suediei.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din naţionala ţării sale după EURO 2016 şi a recunoscut că nu şi-a imaginat vreodată că va mai reveni în echipa Suediei: "Imposibil. Mi-am spus atunci că nu probabil nu voi mai juca fotbal peste cinci ani".

"Am urmărit însă tot timpul echipa naţională. Să joc pentru culorile ţării tale este cel mai mare lucru pe care îl poţi face ca jucător de fotbal. Tot timpul în care i-am urmărit, în interiorul meu mi-am spus: 'Cred că pot face ceva'", a mai spus Ibrahimovic.

Tearful Zlatan reveals emotional goodbye to young son before Sweden comeback

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇