Ianis Hagi, lăudat de presa scoțiană după încă un amical reușit: Clasa lui a ieșit la iveală

Ianis Hagi, lăudat de presa scoțiană după încă un amical reușit: Clasa lui a ieșit la iveală

Ianis Hagi a evoluat într-o nouă partidă amicală pentru Glasgow Rangers, una jucată de băieții lui Steven Gerrard sâmbătă seara contra lui Coventry City.

A fost 2-0 pentru Rangers în această partidă amicală în care puștiul român de 21 de ani a impresionat din nou, evoluând 81 de minute. Chiar dacă nu a marcat, el a avut o evoluție foarte bună și a ratat prima șansă de gol a partidei, în minutul 6, când a reluat din centrarea lui Barisici, dar a fost carotat de portarul englezilor, Declan Drysdale.

ADVERTISING

Ianis a fost aproape de gol și în partea secundă, când era să marcheze un eurogol din prima sa jumătate de teren. Mingea nu s-a dus deloc departe de buturile lui Coventry, românul profitând de ieșirea hazardată din poartă a lui Drysdale.

Ianis Hagi, titular din nou la Rangers: Cum a jucat fotbalistul român

”O încercare obraznică a românului Hagi din propriul teren, care nu s-a dus departe de țintă. Ne aduce din nou aminte de tatăl său”, au fost vorbele spuse de cei de pe site-ul oficial al lui Rangers.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, site-ul Rangersnews.uk i-a acordat nota 7 pentru prestația sa de ieri, facându-i și o scurtă caracterizare: ”Așa cum a făcut și Kent, alt jucător de la Rangers, Hagi s-a mișcat mult, bine, dar nu au ieșit la iveală și pe tabelă zbaterile sale. E un jucător inteligent însă, fără îndoială și clasa sa a ieșit deseori la iveală. A început deja să construiască o relație solidă cu jucătorii din atac”, a fost caracterizarea făcută de presa scoțiană.

Hagi a avut evoluții remarcabile și în amicalele cu Motherwell și Lyon. Golurile echipei lui Steven Gerrard au fost marcate de Aribo (min. 50) şi Goldson (min. 69).

ADVERTISING

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇