Hagi cere îndepărtarea lui Rădoi de la naționala României

Hagi cere îndepărtarea lui Rădoi de la naționala României

Gică Hagi a fost extrem de nemulțumit de reacția avută de Mirel Rădoi după înfrângerea umilitoare suferită de naționala României în Norvegia.

Fostul mare fotbalist român afirmă chiar că persoanele care nu mai cred în proiect ar trebui îndepărtate.

"De cine nu e optimist, ar fi bine să ne despărțim. Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat, eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes. Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor, care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor", a spus Hagi într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Asta e realitate, nu trebuie să ne fie rușine. Nu putem spune că fotbalul românesc nu mai are nimic, trebuie să analizăm momentul, să vedem unde ne aflăm, dar să rămânem optimiști, succesul se construiește. Trebuie să vedem cum îl putem construi, altfel va fi și mai greu. Trebuie să construim, succesul înseamnă mentalitate, dar trebuie timp, îți trebuie ani, îți trebuie selecție", a mai spus fostul selecționer.

După înfrângerea de la Oslo, Mirel Rădoi a declarat că pentru meciul de miercuri cu Austria speră doar să limiteze proporțiile scorului.

ADVERTISING

Doar 4 meciuri are Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative a României, în care a înregistrat o victorie (3-2 în Austria), o remiză (1-1 cu Irlanda de Nord) și două înfrângeri (1-2 cu Islanda și 0-4 cu Norvegia).

Citește și:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇