Austria învinge în Irlanda de Nord și România mai coboară un loc în Nations League. Iată clasamentul grupei și programul rundei viitoare

Austria învinge în Irlanda de Nord și România mai coboară un loc în Nations League. Iată clasamentul grupei și programul rundei viitoare

Austria a învins Irlanda de Nord în deplasare în ultima partidă a etapei cu numărul 3, scor 1-0, în grupa 1 a Diviziei B din nou-înființata competiție de către UEFA, Nations League.

Singurul gol a fost reușit pe finalul primului mitan, în minutul 42, de către Gregoritsch, care a profitat de o pasă inspirată a lui Hinteregger.

Gică Hagi, discurs dur după umilința României în Norvegia: Ce am văzut azi, m-a speriat sincer

Irlandezii au fost vizibil obosiți după ce joi au jucat 120 de minute cu Bosnia la baraj și au trecut la penaltiuri de ex-iugoslavi.

ADVERTISING

După această victorie, Austria trece pe locul 2 cu șase puncte, la egalitate cu Norvegia, însă aceasta are un golaveraj net superior, 10-3 față de 5-4. România cade pe 3 cu patru puncte, căci reamintim, duminică seara am fost învinși la Oslo în deplasare, scor 0-4 de către naționala lui Haaland.

România a fost umilită în Norvegia în meciul din Liga Națiunilor

Irlanda de Nord rămâne cu un singur punct, acela luat cu noi la București, scor 1-1 în prima etapă din Liga Națiunilor, în septembrie.

ADVERTISING

Etapa cu numărul 4 are loc miercuri pe 14 octombrie, când noi vom juca acasă cu Austria de la 21.45, LIVE pe SpotMedia.ro, în timp ce Norvegia va juca iarăși pe teren propriu cu irlandezii, de la aceeași oră.

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!