Grigor Dimitrov, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Grigor Dimitrov, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, fost câștigător al Turneului Campionilor de la Londra, a anunțat pe o pagină de socializare că a fost infectat cu noul coronavirus.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Instagram, bulgarul a anunțat că tocmai a fost depistat pozitiv cu coronavirus, testul fiind făcut în Principatul Monaco.

"Salut tuturor prietenilor și fanilor mei de aici. Aș vrea să anunț că tocmai am fost testat pozitiv la coronavirus, după un test realizat în Monaco. Aș vrea să mă asigur că toate persoanele cu care am intrat în contact în ultima perioadă să fie testate și ele. Și să se asigure că își iau toate precauțiile posibile. Îmi pare rău dacă am cauzat vreun rău cuiva. Sunt bine acum acasă și mă recuperez. Mulțumesc pentru întreg suportul și aș vrea ca toată lumea să fie sănătoasă", a punctat campionul bulgar pe rețeaua de socializare mai sus citată.

ADVERTISING

Dimitrov a participat la turneul demonstrativ al lui Novak Djokovici, Adria Tour, la primele două etape, ținute în Serbia și Croația. Sâmbătă chiar, a pierdut în două seturi la croatul Borna Corici.

Novak Djokovici ajunge în finala turneului de la Zadar

La ultima competiție, cea de la Zadar, au mai participat și nume ca Djokovici, Zverev, Corici etc.

Dimitrov e pe locul 19 ATP în lume, iar în 2017 a cucerit Turneul Campionilor, după o finală cu David Goffin.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇