Gigi Becali anunță că FCSB face din nou cerere pentru a juca pe stadionul Ghencea: „Va fi cu casa închisă!”

Gigi Becali anunță că FCSB face din nou cerere pentru a juca pe stadionul Ghencea: „Va fi cu casa închisă!”

FCSB va înainta o nouă cerere către Ministerul Apărării Naționale pentru a evolua pe noul stadion din Ghencea, de data aceasta pentru meciul derbi cu Rapid.

Cererea vine în contextul în care CSA Steaua, echipă de ligă secundă în România, nu are voie să dispute 4 meciuri pe terenul propriu, în urma suspendării dictate de comisiile de disciplină, după incidentele grave care au avut loc între suporteri, la meciul CSA – Dinamo.

De această situație poate profita FCSB, care vrea să dispute meciul derbi cu Rapid acasă în Ghencea, pe 5 noiembrie: „Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA , cred că s-a și făcut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani. Ați văzut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu? Păi de unde bani să o plătească? Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă.

ADVERTISING

CSA Steaua a reclamat FCSB la UEFA: "Le-au spus să nu ne dea banii"

Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea măcar meciul cu Rapid. Îți repet: eu deja am dat ordin să se facă cererea oficială. Nu vreau să joc acolo gratis, plătesc. Stadionul ăla este făcut din banii tuturor românilor”, puncta latifundiarul din Pipera într-un interviu pentru cotidianul ProSport.

FCSB nu a putut până acum să închirieze cu niciun chip noul stadion construit în Ghencea, ultima dată având loc o încercare în luna mai a anului curent, pentru jocul din ultima etapă de play-off cu CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!