Decizie de ultimă oră luată de Dinamo. Unde se va juca derbiul cu CSA Steaua din Liga II

Decizie de ultimă oră luată de Dinamo. Unde se va juca derbiul cu CSA Steaua din Liga II

Dinamo București și-a revenit puțin după victoria de duminică în deplasarea de la Concordia Chiajna, doar a doua victorie din acest sezon de ligă secundă și va aborda derbiul cu CSA Steaua evident cu un alt moral.

Un derbi care va avea loc runda următoare de L2, vineri seara de la ora 21.30.

Dinamo obține a doua victorie în Liga II

Iar meciul va avea loc cel mai probabil pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. Gazdele mizează pe un stadion plin pentru a-și amortiza costurile, având în vedere că va fi o investiție de 30.000 de euro pentru ca arena să fie închiriată. În orele următoare se va face și anunțul oficial din partea clubului, iar jucătorii vor intra în cantonament de miercuri, după cum informează cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

În ultimul meci, CSA Steaua a dispus de Poli Iași cu 2-1.

Practic va fi primul meci direct între aceste două entități sportive, CSA Steaua, un club care aparține de Ministerul Apărării Naționale, fiind acum pe 6 în clasamentul din eșalonul al doilea al fotbalului românesc, cu 10 puncte la activ.

Daniel Oprița: ”Putem bate pe oricine în acest sezon”

Important de reamintit este faptul că CSA nu are drept de promovare în prima ligă, având în vedere forma de organizare – club de drept public.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!