Gigi Becali a luat o decizie definitivă în ceea ce îl privește pe atacantul ceh Ondrasek

Gigi Becali a luat o decizie definitivă în ceea ce îl privește pe atacantul ceh Ondrasek

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali pare să fi luat o decizie definitivă în ceea ce privește rămânerea în echipă a atacantului ceh Zdenek Ondrasek, după ce acesta a dezamăgit în repriza secundă a jocului de la Botoșani.

Jucătorul de 32 de ani nu a avut nicio realizare în partida din Moldova și a fost dur criticat de Becali, care a spus la nervi, imediat după meci că FCSB nu se va mai baza pe vârful străin și că el va căuta alt atacant titular.

Totuși, la câteva zile după meci, Becali s-a mai liniștit și a luat decizia de a mai aștepta să vadă evoluțiile cehului, despre care se vede faptul că încă nu este nici sută la sută pregătit fizic:

Zdenek Ondrasek - Bun Venit la FCSB (Steaua)!

„Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva și mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgât nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă.

ADVERTISING

Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el și vom încerca să ne despărțim frumos. I-am zis și lui Meme. M-am convins eu cum stă și cu jucătorii ăștia liberi. Cu unii nu iți iese deloc…”, a sunat declarația făcută de Becali pentru cotidianul ProSport.

Ondrasek a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia), FC Dallas (SUA) sau FC Viktoria Plzen.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Egal alb între UTA Arad și Farul Constanța

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gabriela Ruse, aflată în forma carierei sale, s-a calificat pe tabloul principal la Palermo

Cutremur de 5,7 grade în Iran (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!