Gică Popescu reacționeză după comentariile apărute ca urmare a înfrângerii controversate suferite de Viitorul

Gică Popescu reacționeză după comentariile apărute ca urmare a înfrângerii controversate suferite de Viitorul

Gică Popescu a reacționat după ce Viitorul a fost acuzată că n-a opus rezistență în meciul pierdut cu Chindia Târgoviște, din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 1.

„Există o luptă strânsă pentru rămânerea în Liga 1, echipele doresc să câștige fiecare meci și, totodată, și-ar dori să fie ajutate și de rezultatele celorlalte contracandidate.

Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public. Suntem destul de afectați de înfrângerea din meciul cu Chindia și doar neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești.

ADVERTISING

În condițiile în care jucăm din trei în trei zile, după aproape 3 luni de inactivitate, suntem nevoiți să ne folosim de aportul fiecărui jucător din cei 30 pe care i-am avut în scurta perioadă de pregătire. Credeam că ați înțeles că la FC Viitorul nu există jucători titulari și jucători de rezervă.

Citește si: Acuzații de blat după înfrângerea suferită de Viitorul

Așa am procedat și în campionatele trecute, în atâtea și atâtea situații și, la acel moment, am fost lăudați că folosim toți jucătorii din lot sau că promovăm jucători noi în Liga 1.

ADVERTISING

La meciul de ieri am întâlnit o echipă care nu a jucat în weekend-ul trecut, o echipă odihnită, care a beneficiat de un program diferit de al nostru. Din acest motiv, staff-ul nostru tehnic a ales să folosească anumiți jucători din lot care s-au remarcat în meciul amical de la Craiova, câștigat cu 3-0, și care au fost lăudați de mass-media pentru randamentul lor sportiv. Verificând datele statistice, veți observa că în meciul de ieri a debutat un singur jucător junior, ceilalți având destulă experiență competițională. În meciul câștigat cu echipa din Iași, cât și în meciul cu echipa din Târgoviște, am folosit același număr de jucători U21 (4), respectând strategia de formare și promovare a jucătorilor formați în academia noastră.

ADVERTISING

Tot referitor la statistică, pe care o prezentăm mai jos, vă rugăm să observați că jucătorii noștri au dominat meciul cu echipa din Târgoviște, iar ghinionul de a primii gol în ultimele minute (vă rugăm să revedeți golul), a oferit ocazia unor persoane să insinueze și să jignească.

Cu toții vrem să câștigăm, însă ar fi bine să ne preocupe mai mult ce se întâmplă în propria ogradă, în loc să aruncăm cu afirmații nefondate în munca altor cluburi", a spus Gica Popescu pentru site-ul oficial al constănțenilor.

Vezi si: Reacția lui Gică Hagi după înfrângerea controversată suferită de Viitorul

Viitorul, învinsă de Chindia

Chindia Târgoviște s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Viitorul, într-un meci din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 1.

Neguț, în minutele 10 si 89, a înscris golurile gazdelor. De partea cealaltă, Matei a punctat în minutul 85.

Față de meciul din weekend, căștigat cu 2-1 cu Poli Iași, Gică Hagi a efectuat nu mai putin de 10 modificări în echipa de start!

Cu victoria obținută miercuri seară, Chindia le-a depășit în clasament pe Dinamo si Politehnica Iași.

În acest moment, locurile retrogradante sunt ocupate de Academica Clinceni si Poli Iași, în timp ce Dinamo a coborât pe locul care duce la baraj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇