Gică Hagi se întoarce pe bancă și va fi anunțat oficial în curând la noua sa echipă: „O să aflați săptămâna viitoare!”

Gică Hagi se întoarce pe bancă și va fi anunțat oficial în curând la noua sa echipă: „O să aflați săptămâna viitoare!”

Marele jucător legendar Gică Hagi este aproape din nou să se întoarcă pe banca tehnică, după ce o perioadă îndelungată nu a mai antrenat niciun club, el fiind doar patron la Viitorul Constanța.

Fostul decar de la echipa națională sau Barcelona a renunțat la cariera de antrenor în august 2020, după 6 ani petrecuți pe banca Viitorului și trei trofee câștigate.

Gică Popescu, oficial și el la Viitorul, cumnatul lui Hagi, a declarat că întoarcerea lui Hagi pe bancă este o chestiune de câteva zile: „O să aflați săptămâna viitoare. Eu am tras speranțe să nu își ia acest an de odihnă pe care el și l-a luat pentru că era obosit. S-a văzut cât de mult ne-a lipsit și a lipsit fotbalului românesc. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină pe bancă, să revină pe banca noastră”, a sunat declarația lui Popescu, fost căpitan al Barcelonei, pentru cotidianul ProSport.

Motivele pentru care Gică Hagi a demisionat de la Viitorul:„Clubul nu poate să devină mai puternic!”

Hagi se poate lăuda cu titlul în Liga 1 cu Viitorul în 2017, dar și cu alte două trofee, Cupa și Supercupa României în 2019.

ADVERTISING

Este posibil ca el să ia loc pe banca Farului Constanța, după fuziunea dintre Farul și Viitorul, care va avea loc în scurt timp.

Hagi și Marica au bătut palma pentru fuziune

Românul a antrenat până acum în străinătate doar în Turcia, pe Galata și pe Bursaspor, cucerind Cupa Turciei cu prima din ele, fosta sa formație în galben și roșu.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Gică Hagi a dezvăluit care este starul mondial în care se regăsește cel mai mult. Cu cine îi compară pe Cristiano Ronaldo și Mbappe

ADVERTISING

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Averse, vijelii și grindină până mâine dimineață în toată țara. Au fost emise două atenționări cod galben și prognoză specială pentru București

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!