Gică Hagi a dezvăluit care este starul mondial în care se regăsește cel mai mult. Cu cine îi compară pe Cristiano Ronaldo și Mbappe

Gică Hagi a dezvăluit care este starul mondial în care se regăsește cel mai mult. Cu cine îi compară pe Cristiano Ronaldo și Mbappe

Gică Hagi a dezvăluit într-o emisiune televizată cu ce star al fotbalului mondial se aseamănă ca stil de joc, pe vremea când românul nostru era o mare vedetă a sportului cu balonul rotund, la echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Galata.

Invitat la ProTV pentru a face o avanpremieră a EURO 2020, care a început vineri cu Italia – Turcia 3-0, Hagi, cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc, a fost întrebat în care mare jucător din prezent se regăsește.

”Cred că Messi are ceva din mine. Sau, mai bine zis, eu am ceva din el. Altfel, Mbappe seamănă mult cu Pele, e ”9 fals”, joacă în bandă, decar, ce vrei. E complet.

ADVERTISING

Presa internațională este la picioarele Italiei, la capătul succesului clar de la debutul EURO 2020 cu Turcia

Iar Ronaldo îmi aduce aminte de Di Stefano. Eu mereu compar jucătorii din prezent cu cei din trecut”, puncta marele Gică Hagi într-o intervenție pentru ProTV.

Patronul de la Viitorul a vorbit și despre câteva națiuni pe care le consideră favorite la acest turneu final: "Cea mai mare problemă a Angliei este că joacă foarte mult fotbal tot anul, joacă din trei în trei zile, ei încep foarte bine, dar nu termină bine. Au avut naționale foarte bune în ultimii ani, acum cred că au învățat lecția. Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo. Când ai un jucător ca el sau ca Messi, automat. Echipa câștigă trofeul, nu jucătorul, dar e bine să ai jucători care pot face diferența în orice moment".

Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da Attığı En Güzel Goller

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

EURO 2020: Italia învinge Turcia la scor în meciul de debut

USR-PLUS a rămas singurul partid care se opune tunului imobiliar uriaș de la Romexpo: ”Este incredibil ce se întâmplă, incredibil!”

Hagi și Marica au bătut palma pentru fuziune

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!