Gică Hagi primește laude din partea unei legende a lui Manchester United: ”A fost un jucător absolut magnific”

Gică Hagi primește laude din partea unei legende a lui Manchester United: ”A fost un jucător absolut magnific”

Gică Hagi, legenda fotbalului românesc, a fost lăudat de un imens jucător al Scoției, o legendă și el pentru gruparea engleză Manchester United.

Gordon Strachan (în prezent ajuns la 64 de ani), fost star al naționalei Scoției, dar și pentru Manchester United și Leeds United, s-a declarat impresionat de cariera lui Gică Hagi, jucător pe care l-a avut ca adversar în 1986, într-un amical în care Scoția a întâlnit România, iar Strachan marca unul dintre cele 5 goluri ale Scoției pe atunci.

A few career goals from Gordon Strachan

„Cred că a fost meciul cu numărul 100 al lui Kenny Dalglish pentru echipa națională. Gheorghe Hagi a fost un jucător absolut magnific. A fost un jucător care câștiga meciuri pe cont propriu, unul dintre acei oameni pe care nu vrei să-i înfrunți de unul singur. Aveai nevoie de încă un coechipier care să te ajute. Hagi avea abilitatea de a trece pe lângă tine în viteză. A fost primul jucător pe care l-am văzut odihnindu-se în timpul unui meci, dar era cu totul special”, a fost declarația făcută de Strachan, fost antrenor și al naționalei Scotiei, dar și pentru Celtic, într-un interviu pentru cei de la Betfair.

ADVERTISING

Un fost jucător legendar al Scoției, critici la adresa lui Ianis Hagi: "La vârsta lui, trebuie mereu să fii un jucător decisiv"

Strachan a vorbit recent într-un interviu și despre băiatul lui Gică, Ianis Hagi, căruia i-a adresat totuși mai multe critici în ceea ce privește jocul său.

Marele scoțian va ajunge din sezonul viitor director tehnic la marea rivală a lui Ianis, Celtic Glasgow.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB pierde un titular incontestabil pentru startul aglomerat al noului sezon

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum explică selecționerul Belgiei eșecul cu Italia din sferturile EURO 2020

Bărbatul care a comis crima de la Corbu a fost reţinut. S-a supărat că nu a găsit nimic de furat și avea nevoie de bani de droguri - UPDATE

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!