Gică Hagi, nervos după remiza cu U Cluj: Reproșurile "Regelui"

Gică Hagi, nervos după remiza cu U Cluj: Reproșurile "Regelui"

Gică Hagi a fost nervos după remiza obținută de Farul în meciul cu U Cluj, scor 1-1.

„Regele” a avut critici în special la adresa jucătorilor săi din linia ofensivă.

"Au fost unele greșeli, dar e normal. Din păcate, sus n-am fost fini. Am stat în ultima pasă, șutul, centrarea. Cum a fost golul, o pasă bună. Multe situații, dar puțină calitate. Ce să blocheze? Dacă am ajuns de 30 de ori, de 40 de ori pe lângă careu, pe acolo. Ce să mai fac? Până unde să o duc? Ultima pasă, șutul… Am vorbit, am antrenat…

ADVERTISING

N-a ieșit. De aceea sunt și puțin supărat. Asta e, am pierdut două puncte. Jucătorii au momente și momente, important este ca echipa să producă. El (n.r. Louis Munteanu) nu trece printr-o perioadă în care marchează, dar îl vom face. El, Riva, Mazilu, care trebuie să se întoarcă la ce trebuie, să fie mai concret", a spus Hagi, citat de Digi Sport.

De asemenea, Hagi i-a criticat pe cei de la U Cluj pentru jocul practicat, dar a vorbit și despre gafa de la golul ardelenilor.

"N-am ce să mai reproșez, sunt meciuri în care există tensiune, cu adversarul care stă câte două minute să bată. Există toleranță. Noi am vrut să jucăm repede, adversarul a vrut să joace mai lent și a fost ajutat să joace mai lent.

ADVERTISING

E o greșeală copilărească (n.r. la faza golului Universității Cluj), se întâmplă, e meci, dar e important că noi am jucat după fotbal. Ei trebuie să mă asculte, că pe drumul ăsta nu e bine”, a spus Gică Hagi.

Farul este pe locul 6 în Superliga după remiza cu U Cluj, cu 19 puncte, zece sub FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!