Gică Hagi, marcat de dispariția lui Maradona

Gică Hagi, marcat de dispariția lui Maradona

Gică Hagi a reacționat după moartea subită a lui Diego Maradona.

citizen

"Am pierdut un jucător imens, un geniu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Prea tânar… Pentru mine e un fotbalist enorm, atât de mare, s-a stins repede, prea repede. E o zi tristă la nivel mondial", a spus Hagi, vizibil marcat, pentru Sport.ro.

Lista ponturilor din Italia pentru meciurile de azi

"Eu am jucat cu el, am avut onoarea, plăcerea să joc acele meciuri la Vigo, în 1985, apoi la Mondiale, in '90 și '94 n-a putut să joace, din păcate. Am schimbat tricoul cu el, a fost un moment unic pentru mine", a adăugat Maradona din Carpați.

citizen

Diego Maradona a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani.

Fostul mare fotbalist argentinian a suferit un atac cardio-respirator în casa sa din Tigre, anunță cotidianul argentinian Clarin.

Cel considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist din istorie a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața, relatează presa din Argentina.

La începutul acestei luni, El Pibe D’Oro suferise o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).

citizen

„A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, în lacrimi, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

În cariera sa, Diego Armando Maradona a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys.

A strâns 91 de prezențe și a marcat 34 de goluri în naționala Argentinei, în perioada 1977-1994.

Ca antrenor, Maradona a pregătit Textil Mandiyu, Racing Club, naționala Argentinei, Al-Wasl, Fujairah, Dorados de Sinaloa și Gimnasia de la Plata.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇