Gică Hagi, marcat de dispariția lui Maradona

Gică Hagi, marcat de dispariția lui Maradona

Gică Hagi a reacționat după moartea subită a lui Diego Maradona.

"Am pierdut un jucător imens, un geniu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Prea tânar… Pentru mine e un fotbalist enorm, atât de mare, s-a stins repede, prea repede. E o zi tristă la nivel mondial", a spus Hagi, vizibil marcat, pentru Sport.ro.

"Eu am jucat cu el, am avut onoarea, plăcerea să joc acele meciuri la Vigo, în 1985, apoi la Mondiale, in '90 și '94 n-a putut să joace, din păcate. Am schimbat tricoul cu el, a fost un moment unic pentru mine", a adăugat Maradona din Carpați.

Diego Maradona a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani.

Fostul mare fotbalist argentinian a suferit un atac cardio-respirator în casa sa din Tigre, anunță cotidianul argentinian Clarin.

Cel considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist din istorie a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața, relatează presa din Argentina.

La începutul acestei luni, El Pibe D’Oro suferise o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).

„A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, în lacrimi, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

În cariera sa, Diego Armando Maradona a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys.

A strâns 91 de prezențe și a marcat 34 de goluri în naționala Argentinei, în perioada 1977-1994.

Ca antrenor, Maradona a pregătit Textil Mandiyu, Racing Club, naționala Argentinei, Al-Wasl, Fujairah, Dorados de Sinaloa și Gimnasia de la Plata.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇