LPF a anunțat echipa etapei: Un singur jucător de la FCSB, doi de la Dinamo

LPF a anunțat echipa etapei: Un singur jucător de la FCSB, doi de la Dinamo

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa etapei a 11-a din Liga 1.

În echipă și-a făcut loc un singur jucător de la FCSB, echipa aflată pe primul loc și care în această etapă s-a impus cu 3-2 la Gaz Metan Mediaș.

Dinamo dă doi jucători, în timp ce surprinzătoarea Academica Clinceni are trei jucători.

Dar iată echipa etapei a 11-a din Liga 1:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Academica / 24 de ani) - Pentru a doua oară în acest sezon, portarul ilfovenilor a apărat un penalty. Acesta a mai avut alte cinci intervenţii decisive, graţie cărora Academica a reuşit al patru succes la rând.

FUNDAŞI

Georgi Pashov (Academica / 30 de ani) - A făcut excelent ambele faze, dominând cu autoritate flancul drept. A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din etapa a 11-a.

Denis Hăruţ (FC Botoşani / 21 de ani) - Este unul dintre cei mai buni tineri apărători din CASA Liga 1. Chiar dacă s-a remarcat în bandă, devine o certitudine şi ca fundaş central, unde este tot mai des folosit de către Marius Croitoru.

Mladen Jutric (Academica / 24 de ani) - Adus în vară, s-a impus de la început şi a devenit liderul defensivei ilfovenilor, singura din CASA Liga 1 cu opt meciuri fără gol încasat.

Simo Roumpoulakou (UTA / 28 de ani) - Deşi a avut ca adversari fotbalişti cu mare experienţă, a făcut faţă cu brio atacurilor venite pe partea sa. Este un jucător în care L. Balint are mare încredere, iar evoluţiile lui sunt o dovadă că tehnicianul arădenilor nu greşeşte.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Astra / 23 de ani) - A înscris pentru a patraa oară în acest sezon, finalizând, din nou, o pasă primită de la Budescu. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

Paul Anton (Dinamo / 29 de ani) - A dominat centrul terenului, unde a recuperat multe mingi. În plus, a înscris primul său gol din acest sezon, reuşita lui deschizând drumul dinamoviştilor spre victorie.

Darius Olaru (FCSB / 22 de ani) - A fost cel mai bun de pe teren în duelul cu fosta sa echipă. A marcat două dintre golurile roş-albaştrilor, contribuind din plin la al șaselea succes la rând reuşit de bucureşteni.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 33 de ani) - Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a marcat golul egalizator şi a fost implicat în majoritate acţiunilor ofensive iniţiate în finalul jocului de covăsneni.

ATACANŢI

Borja Valle (Dinamo / 28 de ani) - Un fotbalist de clasă! Introducerea sa pe teren în repriza a doua a schimbat total jocul roş-albilor. A înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Andrei Cristea (Poli Iaşi / 36 de ani) - A sărbătorit cu gol intrarea în clubul celor cu cel puţin 400 de jocuri în competiţia elită a României. A ajuns la 112 goluri, egalându-l pe Iuliu Bodola, fostul mare atacant din perioada interbelică.

ANTRENORUL ETAPEI

Laszlo Balint (UTA Arad / 41 de ani) - Aşezată excelent în teren de către antrenor, UTA a reuşit un nou rezultat mare, victorie pe terenul campioanei! În plus, de remarcat o nouă schimbare inspirată, introducerea lui Valentin Buhăcianu la startul reprizei secunde, acesta fiind cel care a produs faza în urma căreia Hora a marcat.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇