Ce reproșează Mircea Lucescu după înfrângerea usturătoare cu FC Barcelona din Liga Campionilor

Ce reproșează Mircea Lucescu după înfrângerea usturătoare cu FC Barcelona din Liga Campionilor

Mircea Lucescu a oferit prima reacție după înfrângerea categorică suferită de echipa antrenată de el, Dinamo Kiev, cu FC Barcelona, în etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor.

Tehnicianul român a recunoscut superioritatea oponenților și se declară nemulțumit de modul în care jucătorii săi au gestionat fazele de contraatac.

"Am avut o primă repriză bună, cu multe ocazii. Cu ceva mai mult noroc puteam înscrie. Dar în a doua parte, Barcelona și-a arătat nivelul. A fost o diferența la calitate, tehnică, viteză de gândire, viteză de mișcare și combinații", a spus Mircea Lucescu după meciul cu catalanii.

ADVERTISING

"Sunt foarte nemulțumit că la contraatacurile rare pe care le-am avut n-am găsit ultima pasă. Puteam să înscriem. Dar jucătorii tineri ai Barcelonei ne-au învins. Au fost foarte mobili, au jucat cu multă dorință, n-au putut fi opriți. Au avut și noroc, pentru că primul șut pe poartă a rezultat a fi gol. În repriza a doua am făcut și multe greșeli", a adăugat tehnicianul român.

Lucescu reproșează totuși că echipa sa n-a beneficiat de o lovitură de la 11 metri și aduce aminte că nici in jocul de pe Camp Nou nu s-a dictat un penalti în favoarea echipei din Ucraina.

ADVERTISING

"Am multă experiență și știu că în asemenea jocuri arbitrul ia partea echipei mai puternice. Cred că am avut un penalti. Și nici la Barcelona nu ne-au dat o lovitură de la 11 metri", a punctat Lucescu.

0-4 a fost scorul întâlnirii dintre Dinamo Kiev și FC Barcelona, după golurile marcate de Dest (min.52), Bratwaite (min.57 și 70, ultimul din penalti) și Griezmann (min.90+2).

În clasamentul Grupei G, Barcelona și Juventus au obținut deja calificarea în faza următoare a competiției, având 12 puncte, repectiv 9 puncte. Dinamo Kiev și Ferencvaros, cu câte un punct, se vor duela pentru locul care asigură prezența în primăvara Europa League.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇