Presa din Italia dezvăluie cine e singurul jucător român căruia Gică Hagi i-a cerut autograf

Presa din Italia dezvăluie cine e singurul jucător român căruia Gică Hagi i-a cerut autograf

Presa din Italia a dezvăluit numele singurului jucător român căruia Gică Hagi i-a cerut autograf în decursul carierei.

Jurnaliștii de la ediția din Italia a Goal.com au scos la lumină un episod mai puțin cunoscut în care Gică Hagi i-a cerut autograf lui Gabriel Torje.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Hagi l-a descoperit pe Torje în perioada în care o antrena pe Poli Timișoara și a crezut atât de tare în el încât i-a cerut chiar și autograf.

„Hagi a crezut cu adevărat în Torje, era convins că poate ajunge ca el și chiar să-l depășească. Fotbalistul născut în 1989 a avut însă un parcurs foarte diferit, având ca vârf transferul la Udinese. Apoi, porțile naționalei României s-au închis mai repede decât se așteptă și motivația sa a dispărut de la an la an”, au scris italienii despre Torje.

De asemenea, italienii au explicat și cum s-a ajuns în situația în care Gică Hagi i-a cerut autograf lui Torje.

„Torje a fost adus de Hagi la prima echipă a lui Poli Timișoara. L-a protejat, l-a introdus în echipă și i-a creat un mediu potrivit. L-a convins că este mai puternic decât toți. Atât de tare a mizat pe el încât, după ce tânărul i-a cerut autograful, i-a răspuns cerându-i să-i dea el un autograf”, a adăugat Goal.com.

După parcursul de la Poli Timișoara, Torje a fost cumpărat de Dinamo, iar în 2011 a fost transferat la Udinese, cu 5 milioane de euro, pentru a-l înlocui pe Alexis Sanchez.

Comparat cu Leo Messi, Torje a dezamăgit crunt și după 21 de meciuri a fost împrumutat ulterior la Granada și Espanyol.

Nici aici nu a convins și cariera sa a luat-o din jos în mai jos, ajungând la Konyaspor, Ankaraspor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Dinamo, Sivasspor, iar în prezent joacă la Larisa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.