Gică Hagi le răspunde celor care îl atacă pe fiul său Ianis: Lor li se cere mai mult, dar este o mare greșeală!

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanța, fostul decar legendar al naționalei de fotbal a României, i-a criticat pe cei care îl contestă pe fiul său Ianis Hagi, dar și pe alti membri ai generației Under 21.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Gazeta Sporturilor, Hagi a spus că, în opinia sa, pe jucătorii tineri se pune acum o foarte mare presiune, mai ales pe cei de la naționala Under 21 și că nu este normal acest lucru.

Ce urmează pentru Ianis Hagi după ultima prestație pentru Rangers

ADVERTISING

”Când vorbim de jucătorii români de 20, 21 sau 22 de ani, de toți jucătorii românii, rugămintea mea este, dacă se poate, să aveți mai multă răbdare. Toți! Și să-i judecăm mai exigent și mai direct pe cei care sunt mai în vârstă. Ei trebuie să aibă presiunea, să joace sută la sută, să fie la echipe mari, să joace la echipe mari, să fie lideri, să joace titulari! Echipa națională are nevoie de jucători care să ducă toată presiunea la nivelul cel mai mare. European. Nu acești copii de la Under 21. S-a ajuns să se vorbească despre ei... Și impresia mea e că lor li se cere mai mult, dar este o mare greșeală! Din toate punctele de vedere. Unde trebuie creată presiune? Presiunea trebuie creată și trebuie avută exigență cu jucătorul de peste 27 de ani, la jucătorul de experiență!”, a fost declarația făcută de Hagi în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, cu jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia, la Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Ianis Hagi, băiatul lui Gică, și-a revenit într-o formă de zile mari la Rangers, acolo unde are două goluri marcate consecutiv, ultimul care a adus chiar victoria echipei sale în partida cu Hibernian.

Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani!”

”Eu știu că ziua de mâine o avem asigurată în condiții de perspectivă foarte bune. Multe lucruri pe care eu le-am spus în ultimii ani s-au împlinit! Am și eu părerea mea.... Nu trebuie să aveți toți aceeași părere cu mine. Iar noi în România avem mijlocași și atacanți de mare, mare, mare perspectivă. Nu avem în momentul de față, în spate, jucători cu perspectivă. V-o spune un tehnician, implicat, care iubește această meserie, o practică și se și pricepe! Mulți vorbesc, puțini se pricep!”, mai adăuga fostul campion cu Viitorul în Liga 1, pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dan Petrescu are cale liberă pentru a antrena pe cei de la Al Nassr

Șumudică dezvăluie că a fost felicitat de "Împăratul" Terim după ultima victorie din Turcia

Prognoza meteo în săptămâna 28 decembrie - 3 ianuarie: Maxime de până la 17 grade şi vreme atipică de Revelion

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!