Dan Petrescu are cale liberă pentru a antrena pe cei de la Al Nassr

Dan Petrescu are cale liberă pentru a antrena pe cei de la Al Nassr

Dan Petrescu tocmai a primit o veste bună în vederea proiectului său de a o antrena pe gruparea arabă Al Nassr.

Echipa din Arabia Saudită tocmai l-a demis pe antrenorul portughez Rui Vitoria, după o serie catastrofală de meciuri și, în plus, anunță finalizarea negocierilor cu un alt tehnician. Petrescu se află în vacanță chiar în țările arabe, la Dubai, iar la Nassr, fostul campion cu CFR Cluj ar avea promis un salariu de 2 milioane de dolari stagional.

”Am reziliat contractul personalului tehnic condus de domnul Vitoria de comun acord. Antrenorul echipei de juniori, Aline Horvat, a fost numit temporar, manager la prima echipă.

ADVERTISING

Urmărim crearea unui departament de măsurare a performanței tehnice, care include în componența sa un consilier tehnic saudit, un consilier tehnic străin, plus includerea lor în personalul tehnic”, a fost reacția oficială a clubului Al Nassr, printr-o declarație pe contul oficial de Twitter făcută de președintele Consiliului de administrație al echipei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nassr are o singură victorie în ultimele șase meciuri, fiind abia pe locul 15 în Saudi League, cu doar 8 puncte în acest start de sezon.

Dan Petrescu a mai fost dorit și de două echipe din Europa după despărțirea de CFR, e vorba de Celtic Glasgow și Ludogorets Razgrad.

D.A.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa din Scoția, laude la adresa lui Ianis Hagi, după un meci perfect făcut în tricoul lui Rangers

Un titular de la CFR Cluj dă cărțile pe față: De ce a plecat Dan Petrescu de la echipă

Juventus face primele mutări în perioada de mercato: Nou contract pentru românul din lot și negocieri cu un campion mondial

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!