Gică Hagi lansează mai multe acuzații după un egal care poate decide titlul între Farul și Craiova: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?”

Gică Hagi lansează mai multe acuzații după un egal care poate decide titlul între Farul și Craiova: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?”

Farul Constanța a făcut doar o remiză sâmbătă seara în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 1-1 și acum tremură pentru un titlu ce părea că îl avea în buzunar în urmă cu doar o etapă.

Chiar și așa, dobrogenii au 4 puncte avans peste FCSB, care însă depinde acum doar de ea și dacă va câștiga cele 3 meciuri rămase de disputat va câștiga primul titlu după 8 ani.

„Un punct, felicit echipa pentru tot ce am făcut. Știm să suferim, bravo nouă. Eu nu sunt supărat! Asta e. Știu că am întâlnit o echipă foarte bună, cu o sută de ocazii.

ADVERTISING

Dar le-a avut cu om în plus și cu penalti care n-a fost, după cât mă pricep eu. A atins mingea, apoi a căzut Așa cred eu. Dacă greșesc, îmi pare rău. Dar îmi dați și mie voie să vorbesc? Am jucat și eu fotbal! Ne așteaptă două etape grele, vom vedea. Am avut oportunități, am pasat, am jucat. Scuzați-mă! Când am rămas cu un om în minus n-am mai avut ce să facem”, a punctat legendarul Hagi după meci, la microfonul OrangeSport.

REZUMAT | Univ. Craiova - Farul 1-1. Alibec le-a făcut pe toate, FCSB se poate apropia de lider

Legat de cartonașul roșu primit de Alibec, după un gest nesportiv la adresa lui Vlădoiu, antrenorul și patronul Farului a mai adăugat: „Cum i-am zis și în vestiar, el ne-a ajutat să ajungem aici. Noi trebuie să îl ajutăm etapa viitoare. Nu e ușor să joci cu un om în minus, sunt fericit pentru băieți”.

ADVERTISING

Runda următoare, se poate juca practic un meci cu titlul pe masă între Farul și FCSB, dacă trupa roș-albastră va veni la doar un punct în spate.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!