Gică Hagi așteaptă să dea o nouă lovitură financiară la Farul

Gică Hagi așteaptă să dea o nouă lovitură financiară la Farul

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul Farului, așteaptă să dea o nouă lovitură financiară prin vânzarea unui jucător de la club.

Adrian Mazilu și Andrei Borza, doi jucători promovați de Hagi în acest sezon și care au impresionat, au fost scoși la vânzare de „Rege”.

Mazilu și Borza au atras atenția cluburilor importante din Europa prin prestațiil de la Farul, iar Gică Hagi nu se opune plecării celor doi.

”Da, amândoi (n.r. - sunt de vânzare). Sunt mulţi care vorbesc despre ei. Vom vedea. Amândoi au făcut un salt imens. Cam cum am făcut şi eu atunci când am debutat. Şi eu am debutat la Farul la 17 ani.

ADVERTISING

Şi eu am avut meciurile lor, am excelat şi m-au luat cei din Bucureşti, cei mai buni. Probabil şi la ei va veni ceva vara asta, vom sta şi vom analiza”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Adrian Mazilu (17 ani) a jucat 19 meciuri (1.035 de minute), a marcat șapte goluri și a livrat o pasă de gol în acest sezon la Farul, în timp ce Andrei Borza (17 ani) a jucat 34 de meciuri (1.588 de minute) și a marcat de trei ori, având în cont două pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!