Gică Hagi negociază pentru transferul înlocuitorului lui Alibec: Cine e alesul "Regelui"

Gică Hagi negociază pentru transferul înlocuitorului lui Alibec: Cine e alesul "Regelui"

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic al Farului, a dezvăluit că se află în pline negocieri pentru un transfer dorit.

„Regele” Hagi și-a făcut deja planul pentru sezonul viitor al Superligii, în condițiile în care are prima șansă la câștigarea titlului și la calificarea în cupele europene.

Louis Munteanu (20 de ani) este atacantul dorit de Gică Hagi în locul lui Denis Alibec, care cel mai probabil va pleca de la Farul la finalul sezonului în curs. "Regele" a anunțat că se află în negocieri cu Fiorentina pentru cedarea lui Munteanu încă un an sub formă de împrumut la Farul.

ADVERTISING

„Louis Munteanu e cu Fiorentina până în vară, dar deja discutăm dacă poate să ni-l mai lase un an. (n.r. să prelungiți împrumutul?) Da. Vom vedea ce lucruri o să iasă. Depinde cum mergem și noi. Nu putem vorbi înainte. Depinde de ce mișcări vom face, cum vom termina, unde o să fim. Depinde ce perspectivă, chiar dacă o planificăm și o vedem. De două luni stăm și ne uităm ce va fi din vară încolo. Pentru că pregătim”, a declarat Gică Hagi, conform Fanatik.

Louis Munteanu ar fi dorit și de Gigi Becali la FCSB.

ADVERTISING

Louis Munteanu a marcat de șapte ori și a livrat șase pase de gol în 25 de meciuri (1.729 de minute) în toate competițiile sezonului cu Farul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!