Presa internațională, veste excelentă pentru Ianis Hagi: "Șansă la salvare"

Presa internațională, veste excelentă pentru Ianis Hagi: "Șansă la salvare"

Ianis Hagi (24 de ani) primește o veste excelentă din partea presei internaționale, în contextul în care s-a scris despre plecarea de la Rangers.

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai mult de un an, Ianis Hagi își caută forma de altădată, însă n-a mai primit prea multe șanse să joace și să demonstreze. Aflat într-o situație neplăcută la Rangers, presa din Spania a anunțat posibilitatea transferului său la Celta Vigo, în LaLiga.

De această dată, presa din Scoția îi oferă lui Ianis Hagi o veste excelentă, "o să șansă la salvare". Potrivit site-ului rangersnews.uk, fotbalistul român are șansa să intre din nou în primul 11 al lui Rangers după accidentarea lui Malik Tillman, așa cum la rândul său Tillman i-a luat locul lui Hagi Jr. în echipă.

ADVERTISING

Malik Tillman, împrumutat de la Bayern cu clauză de cumpărare definitivă de 5 milioane de euro, s-a accidentat într-un meci cu Celtic.

Ianis Hagi a jucat extrem de puțin în acest sezon la Rangers, 109 minute în șapte partide din otoate competițiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!