Presa din Scoția despre "greșeala făcută" de Rangers cu Ianis Hagi

Presa din Scoția despre "greșeala făcută" de Rangers cu Ianis Hagi

Ianis Hagi (24 de ani) se află într-o perioadă grea la Rangers după revenirea din accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an.

Deși și-a prelungit contractul cu Rangers, Ianis Hagi nu reușește să intre, cel puțin pentru moment, în echipa de start și presa din Spania a scris de mai multe ori despre posibilitatea ca el să plece de la echipă.

De această dată, presa din Scoția scrie despre "greșeala făcută de Rangers" cu Ianis Hagi, referindu-se la faptul că șefii clubului de pe Ibrox Park atunci când i-au pus pe masă lui Hagi Junior prelungirea contractului, deși acesta nu dă randament.

ADVERTISING

"Greșeala făcută când i s-a oferit lui Ianis Hagi prelungirea contractului, în ciuda accidentării grave suferite de român și a faptului că lipsit un an pe teren, în urma căreia are probelme în regăsirea formei de altădată, este la un pas să fie repetată cu Ryan Jack. Șefii lui Rangers vor să-i ofere și lui prelungirea", scriu scoțienii de la ibroxnoise.co.uk.

Ianis Hagi a jucat doar 175 de minute în opt partide din toate competițiile sezonului cu Rangers, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!