Gică Hagi a stabilit obiectivul Farului în play-off-ul Superligii: "Nu avem presiune"

Gică Hagi a stabilit obiectivul Farului în play-off-ul Superligii: "Nu avem presiune"

Gică Hagi (59 de ani) a stabilit obiectivul Farului, campioana en-titre a României, în play-off-ul Superligii.

După victoria cu Rapid, 2-1 în Giulești, Farul a urcat – cel puțin temporar – pe locul 4 în clasament și speră la cupele europene. Gică Hagi a spus că „Marinarii” au nevoie de victorii pentru a ajunge pe un loc care asigură participarea în cupele europene.

"(n.r. - cupele europene) Vom vedea. Abia am început play-off-ul Dacă batem FCSB, bineînţeles, dacă batem următoarea etapă acasă și în deplasare. Ne trebuie victorii. Îmi doresc mai mult. Uşor, uşor, dar trebuie să avem răbdare", a declarat Gică Hagi, la flash-interviul de după Rapid - Farul.

ADVERTISING

"Regele" Hagi a vorbit și despre partida cu Rapid: "Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă. Sunt buni în atac, dar ne-am apărat foarte bine şi am atacat cum trebuie. Am făcut ce trebuie. E greu să câştigi în Giuleşti, dar le transmit tuturor felicitările mele.

Ne-a trecut presiunea. Anul trecut am făcut un lucru mare, incredibil, am ieşit campioni. Acum nu mai avem vreo presiune, asta s-a văzut. Am revenit la origini. Avem copii talentaţi. Avem o academie bună.

Rapid era foarte bună. Juca acasă, stadion propriu, ştiu fotbal, pasează repede, au jucători de combinaţii, rapizi. Probabil, a fost cel mai bun meci al nostru din deplasare", a declarat Gică Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Farul a învins Rapid cu 2-1 în deplasare, în Giulești, în prima etapă a play-off-ului Superligii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!