Gică Hagi a cedat: "Mai stau și anul acesta și după vedem"

Gică Hagi a cedat: "Mai stau și anul acesta și după vedem"

Gică Hagi a ajuns la capătul puterilor la Farul Constanța.

„Regele” spune că nu mai are puterea să o ia în fiecare sezon de la capăt și spune că acesta ar putea fi ultimul său sezon la Farul.

Hagi este nemulțumit de faptul că echipa nu are susținere financiară.

"Clubul merge foarte bine, dar trăim în Romania și nu e ușor. Am făcut lucruri bune în ultimii șase ani. Vreau să văd un stadion plin, să avem cei mai mulți abonați. Îmi doresc să creăm o echipă, să devenim cei mai buni. Am stat un an, stau și anul acesta și după vedem.

ADVERTISING

Nu pot să merg în continuare, an de an, și să îmi plece 10 jucători. Ce am construit într-un an și după să o iau de la zero. Eu nu pot să construiesc ceva cu idealul meu, cu mentalitatea mea. Nu pot să lucrez la nesfârșit. Lucrez de 12 ani, produc jucători și o iau mereu de la capăt. Hagi nu poate să faca minuni și miracole" a spus Gică Hagi, la Fotbal Club de la Digi Sport.

De asemenea, Hagi a dezvăluit un dialog purtat între un jucător de la Farul și unul de la Salzburg.

”Vă zic și pe asta, ce am pățit, când am jucat cu Salzburg. Un jucător de la Salzburg l-a întrebat pe unul de-ai mei ce salariu are. Știți ce i-a zis? '3.000'. Aveam jucători cu 3.000. Știi ce i-a zis? 'Păi atât dau pe o pereche de pantofi'.

ADVERTISING

Îți dai seama cum s-a simțit al meu? Și ne-au bătut după, logic. Dar nu sunt mai buni decât noi, sunt mai organizați. Știu ce vor, au conceptul, totul e bine la nivel național”, a spus Gică Hagi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!