Gică Hagi lămurește situația medicală a lui Ianis, jucător la Glasgow Rangers

Gică Hagi lămurește situația medicală a lui Ianis, jucător la Glasgow Rangers

Ianis Hagi are mari probleme de sănătate, fiind indisponibil până la finele acestui an, din cauza unei rupturi a ligamentelor la genunchi.

Băiatul legendarului Gică Hagi a stat deja mai multe luni în afara terenului și a ratat și multe partide ale lui Rangers, dar și câteva jocuri ale echipei naționale, sub noul mandat al lui Edi Iordănescu.

Gică Hagi spune că recuperarea merge foarte bine, dar încă nu poate da o dată certă în ceea ce privește revenirea pe teren a lui Ianis: "Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit. Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce", a declarat Hagi la DigiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cel mai probabil, românul de 24 de ani se va întoarce pe teren la începutul lui 2023.

ADVERTISING

”Este o accidentare foarte complicată, nu va putea reveni înainte de pauza pentru Cupa Mondială”, spusese și antrenorul lui Ianis, olandezul Giovanni van Bronckhorst, citat de The Scottish Sun.

Ultimul meci bifat de Hagi a fost în 21 februarie, cu Stirling, în Cupa Scoției.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!