Hagi îl trage de urechi pe Panduru: "Pandurelu, ia treceți și voi la muncă și vedeți"

Hagi îl trage de urechi pe Panduru: "Pandurelu, ia treceți și voi la muncă și vedeți"

Gică Hagi a fost deranjat de o declarație făcută recent de Basarab Panduru și nu l-a iertat pe fostul său coleg.

Panduru a spus că Farul nu mai produce jucători tineri de valoare, însă Hagi nu este deloc de acord cu această afirmație.

"Pandurelu, a venit pandemia, tată. Tu uiți că a venit pandemia? Ce vrei să vândă Hagi de 2-3 milioane? Ia treceți și voi la muncă și vedeți. Să se uite că am produs. A uitat de ei. Ce face Sali? 'Pandurelu', nu sunt eu de vină că nu-l bagă ăia? Cu mine a jucat. Te-ai uitat că a jucat? Cu mine a jucat în play-out. A jucat un copil de 16 ani. N-a dispărut, domnule Panduru. El a jucat la Farul. A fost pe teren. Că nu-l bagă ceilalți… Păi, mă duc să le fac echipa? Sunt eu de vină că a fost luat la lotul național și nu-l mai bagă?", a tunat Hagi, conform Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"Să le fie rușine celor care au făcut asta. Copilul are 16 ani și îi e greu să înțeleagă că într-o zi a ajuns acolo și după e rezervă la U17. Așa ceva… Dar asta facem. Și după spunem că are probleme? Așa că, 'Pandurelu', eu am făcut. Valoarea e cât e piața. Nu eu fac valoarea. Ca sâ vâd ca înainte, trebuie să ies campion. Eu am făcut o echipă de la zero și am 34 de titluri la seniori și juniori. Asta înseamnă muncă bine făcută. Ce club are 34 de trofee în 10 ani?", a adăugat Hagi.

Declarația care l-a scos din sărite pe Gică Hagi:

ADVERTISING

Mai are vreun tânăr în momentul ăsta pe care să vină cineva să dea un milion de euro? Radaslavescu probabil, dar nu acum, e mic, are 17-18 ani, are calitate, pare că poate să facă ceva. În rest, Pitu ne tot ameninţa.

Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut. Prima dată trebuia să apară, nu să dispară. Te duci la naţională şi apoi vii la U19 şi nu eşti nimic, nici nu joci. Și la U17 a fost rezervă? Şi la ăia e rezervă? Atunci e bine

Basarab Panduru, la Orange Sport
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇