Hagi îl trage de urechi pe Panduru: "Pandurelu, ia treceți și voi la muncă și vedeți"

Hagi îl trage de urechi pe Panduru: "Pandurelu, ia treceți și voi la muncă și vedeți"

Gică Hagi a fost deranjat de o declarație făcută recent de Basarab Panduru și nu l-a iertat pe fostul său coleg.

Panduru a spus că Farul nu mai produce jucători tineri de valoare, însă Hagi nu este deloc de acord cu această afirmație.

"Pandurelu, a venit pandemia, tată. Tu uiți că a venit pandemia? Ce vrei să vândă Hagi de 2-3 milioane? Ia treceți și voi la muncă și vedeți. Să se uite că am produs. A uitat de ei. Ce face Sali? 'Pandurelu', nu sunt eu de vină că nu-l bagă ăia? Cu mine a jucat. Te-ai uitat că a jucat? Cu mine a jucat în play-out. A jucat un copil de 16 ani. N-a dispărut, domnule Panduru. El a jucat la Farul. A fost pe teren. Că nu-l bagă ceilalți… Păi, mă duc să le fac echipa? Sunt eu de vină că a fost luat la lotul național și nu-l mai bagă?", a tunat Hagi, conform Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"Să le fie rușine celor care au făcut asta. Copilul are 16 ani și îi e greu să înțeleagă că într-o zi a ajuns acolo și după e rezervă la U17. Așa ceva… Dar asta facem. Și după spunem că are probleme? Așa că, 'Pandurelu', eu am făcut. Valoarea e cât e piața. Nu eu fac valoarea. Ca sâ vâd ca înainte, trebuie să ies campion. Eu am făcut o echipă de la zero și am 34 de titluri la seniori și juniori. Asta înseamnă muncă bine făcută. Ce club are 34 de trofee în 10 ani?", a adăugat Hagi.

Declarația care l-a scos din sărite pe Gică Hagi:

ADVERTISING

Mai are vreun tânăr în momentul ăsta pe care să vină cineva să dea un milion de euro? Radaslavescu probabil, dar nu acum, e mic, are 17-18 ani, are calitate, pare că poate să facă ceva. În rest, Pitu ne tot ameninţa.

Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut. Prima dată trebuia să apară, nu să dispară. Te duci la naţională şi apoi vii la U19 şi nu eşti nimic, nici nu joci. Și la U17 a fost rezervă? Şi la ăia e rezervă? Atunci e bine

Basarab Panduru, la Orange Sport
ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇