Gest emoționant realizat de echipa națională a României, după meciul cu Cipru din Nations League

Gest emoționant realizat de echipa națională a României, după meciul cu Cipru din Nations League

Prima reprezentativă a fotbalului românesc s-a impus sâmbătă seara, scor 3-0 în deplasarea de la Larnaca, Cipru, în a treia rundă a competiției nou-înființate de către UEFA, Nations League.

La final de partidă, gruparea tricoloră a ținut să le mulțumească gazdelor din Larnaca, printr-un gest deosebit. Românii au lăsat un mesaj emoționant în vestiarul destinat oaspeților din incinta stadionului AEK, colorat în galben și verde.

Tricolorii au dorit să își exprime aprecierea pentru ospitalitatea oferită și pentru condițiile bune asigurate pe parcursul șederii.

ADVERTISING

Mesajul emoționant a fost scris cu un marker pe o tablă magnetică din vestiar, pe care, în genere, o folosesc antrenorii pentru a-și explica schemele de joc, înainte sau în pauza partidei: “Dragi prieteni ciprioți, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre sincere pentru ospitalitatea pe care ne-ați arătat-o în timpul șederii noastre aici. Suntem cu adevărat recunoscători pentru bunătatea și spiritul sportiv manifestate atât pe teren, cât și în afara lui. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem luna viitoare în București, ca oponenți și prieteni. Mulțumim!”, au scris într-un comunicat, cei de la FRF.

ADVERTISING

România condusă de pe banca de Mircea Lucescu s-a impus după golurile semnate de Man, Răzvan Marin și Radu Drăgușin. Următoarea confruntare pentru ai noștri va avea loc marți pe 15 octombrie, în Lituania.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!