Gazonul de la Arena Națională și-a revenit după inundația de sâmbătă (Galerie foto)

Gazonul de la Arena Națională și-a revenit după inundația de sâmbătă (Galerie foto)

Arena Națională s-a umplut cu apă după furtuna care a lovit sâmbătă la amiază Capitala. Șuvoaie de apă s-au scurs pe gazon și echipa Austriei a trebuit să își mute antrenamentul oficial pe Ghencea.

Imaginile de pe Arenă au îngrijorat suporterii, având în vedere că duminică aici va avea loc prima partidă de la Campionatul European, EURO 2020, din grupa C.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Situația a fost însă rezolvată rapid. Echipele care asigură mentenanța gazonului au intervenit cu echipament de drenare la cateva zeci de minute după ce ploaia s-a oprit terenul arata impecabil, după cum se poate vedea în imaginile obținute de SpotMedia.ro.

Ne-am întrebat de ce oare nu a fost tras acoperișul Arenei, mai ales având în vedere că erau anunțate ploi. Potrivit unor surse SpotMedia.ro, UEFA a decis acest lucru.

Arena Națională a costat peste 250 de milioane de euro, iar duminică de la ora 19 va găzdui prima partidă de la EURO, Austria - Macedonia de Nord.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!