Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal

Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal

Fundașul român Gabriel Tamaș, 37 de ani, și-a anunțat retragerea din fotbal la finele acestui sezon, anunț făcut după prima manșă a barajului câștigat de FC Voluntari în deplasare la Dunărea Călărași, scor 2-1.

Miercuri va avea loc în Ilfov returul, iar Voluntariul are mari șanse să rămână în prima ligă după acest rezultat foarte bun din deplasare.

Chiar și așa, la interviurile de după meci, Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal: ”Aștept să termin sezonul și o să vedeți ce o să fac. Poate a venit vremea să mă retrag. Nu știu ce să zic. Mi s-a cam luat, nu mai am energie. De ce să intru în spital pentru fotbal? Poate nu mai am nici forța și nici nervii necesari.

ADVERTISING

Mă duc acasă, ce să fac?! Să uitați de mine! Nu mă văd conducător. Mi s-a luat! Sunt foarte supărat! Nu știu dacă mai joc. V-am pupat, pa!”, a fost reacția lui Tamaș la zona mixtă, după meciul cu Dunărea.

Rezultatele înregistrate în primele meciuri din barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 1

La 37 de ani, Tamaș mai are o cotă de piață de 200.000 de euro, el bifând în cariera sa grupări precum Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu și U Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El are și 67 de selecții la naționala României.

Gabi TAMAS | GOALS for STEAUA BUCURESTI

„Era o frică de retrogradare. Ce naiba, am eu la 38 de ani emoții, când mă gândesc că retrogradăm. E rușinos! Uite, am jucat bine în repriza a doua și am câștigat. Diferența s-a văzut, pentru că e o diferență între cele două ligi. Sunt alți jucători în prima ligă. Dar calificarea nu e jucată”, a mai adăugat Tamaș la interviul citat mai sus.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Performanță impresionantă reușită de Cristina Neagu

ADVERTISING

Ofertă de ultimă oră pentru Ianis Hagi: "Va lua o decizie săptămâna viitoare"

Aproape 77.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Doar 22.000 au primit prima doză

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!