FRF, somată să-l audieze pe Mirel Rădoi după dezvăluirile selecționerului

FRF, somată să-l audieze pe Mirel Rădoi după dezvăluirile selecționerului

Federația Română de Fotbal este somată să îl audieze pe Mirel Rădoi după ce selecționerul a dezvăluit că i s-a oferit suma de 50 de mii de euro pentru a convoca un jucător, când antrena echipa națională de tineret.

Fostul oficial al FRF, Marcel Pușcaș, spune că forul condus de Răzvan Burleanu ar trebui să înceapă de urgență o anchetă.

"Comisia și secretarul general al FRF trebuiau să se autosesizeze și să-l cheme la Comisia de Disciplină să dea explicații, să vină și să spună cine i-a dat șpagă", a spus Pușcaș la Digi Sport.

ADVERTISING

În urmă cu câteva zile, Mirel Rădoi a dezvăluit că i s-a propus această sumă, însă a refuzat-o.

"Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă. Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit.

Cine şi-a putut închipui că poate veni la mine, cu orice sumă de bani, că eu să chem un jucător?", a spus Rădoi la Telekom Sport.

ADVERTISING

Rădoi nu a dezvăluit și cine a fost persoana care i-a făcut această propunere.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇