FRF i-a verificat licența de antrenor lui Elias Charalambous: Reacția lui Mihai Stoichiță

FRF i-a verificat licența de antrenor lui Elias Charalambous: Reacția lui Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluiti că federația i-a verificat licența lui Elias Charalambous (42 de ani) înainte de a înregistra contractul său cu FCSB.

Stoichiță susține, însă, că e vorba despre un proces normal prin care trec toți antrenorii.

FCSB l-a numit antrenor principal pe Elias Charalambous în locul lui Mihai Pintilii, care a rămas în stafful cipriotului.

"Am încercat să-mi aduc aminte dacă îl știu pe Charalambous, am antrenat patru ani în Cipru. Dar nu-mi aduc aminte, nu pot să-mi dau cu părerea despre el. Licența lui e înregistrată la Federație, sigur că e verificată. Trebuie să respectăm legea și să o punem în aplicare.

ADVERTISING

Ce a arătat FCSB în ultimele două etape e bine de tot, ca prezență în teren. Eu cred că există o colaborare între Pintilii și Charalambous. E o mișcare făcută de cei de la FCSB, omul are șansa lui. Ce se va întâmpla în cazul în care FCSB câștigă campionatul?

Sunt sigur că la FCSB e o colaborare între cei doi, Pintilii cu Charalambous, care primesc și sfaturi din afară (n.r. - de la Gigi Becali). Eu cred că nu sunt ordine, sunt sfaturi.

Putem noi să intervenim în viața unei societăți comerciale? E o societate liberă, democratică, nu pot să dau ordine. Eu sunt director la Federație, nu pot să-i spun unei societăți cum să-și desfășoare activitatea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sunt reguli pe care trebuie să le respecți, FCSB a adus un antrenor cu licență PRO, mai poți să contești? Nu poți! Salut, la revedere! E treaba lor cum își gestionează societatea.

N-am de ce să mă pun rău cu FCSB. Ar fi ridicol să mă duc și să controlez ce e în grădina FCSB-ului. Pentru mine, răspunsul unei echipe e jocul, nu antrenamentul. Extemporalul se dă la meci", a spus Mihai Stoichiță, pentru Fanatik.

FCSB e condusă de Elias Charalambous de două meciuri: victoria cu Sepsi, 2-1, și egalul cu CFR Cluj, 1-1.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!